Prezero - duurzamer afval verwerken

PreZero – Verder denken voor een duurzaam morgen.

SUEZ Nederland is vanaf nu PreZero Nederland en heeft de krachten op het gebied van inzameling, verwerking en recycling gebundeld. Zo groeien we verder als PreZero Nederland en kunnen we nog meer kringlopen sluiten.

Voor bedrijven zorgt PreZero voor de inzameling en recycling van alle soorten afval en recyclebare materialen – eenvoudig en transparant. We helpen bedrijven met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzame afvalinzameling. PreZero faciliteert, inspireert en motiveert. Van afvalcontainers tot gedragscampagnes en groene alternatieven.

PreZero gelooft in een productieproces zonder afval. Zo besparen we de grondstoffen van de aarde. En dat is hard nodig als we die aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Door actief mee te denken over landelijke en lokale vraagstukken kunnen we die verandering in gang zetten. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden en scherpe voordelen van PreZero via Horinko? Voor meer informatie over PreZero kunt u contact opnemen met Jan Logtenberg van Horinko, op 06 46212532 of info@horinko.nl