Ook in 2022 staat Horinko graag voor u klaar!

Ook in 2022 staat Horinko graag voor u klaar!

Evenals 2020, was ook 2021 een bijzonder jaar vol Coronamaatregelen die onze branche getroffen heeft. Van volledige sluiting, open onder strenge voorwaarden, tot uiteindelijk weer een volledige lockdown voor de horecabranche. Onzekere tijden waarin overheid noch brancheorganisaties duidelijkheid kunnen verschaffen over het verloop of einde van COVID-19. Weet dat Horinko B.V. ook in 2022 voor je klaar staat op gebied van horeca inkoopbemiddeling. We kijken graag naar de meest interessante voorwaarden voor uw organisatie.

Voordelig het nieuwe jaar in…

Het begin van 2022 kan een goed moment zijn om de uitgaven eens goed te herzien en daarbij de vraag te stellen; “Waar kan ik op besparen?” Zeker met een groot verlies aan inkomsten in 2021 kan het verstandig zijn uw personeelskosten, verzekeringen of inkoopafspraken eens goed onder de loep te nemen. Twijfel je of het goedkoper kan? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan om erachter te komen welke collectieve inkoopvoordelen interessant kunnen zijn voor jouw organisatie!

Gratis Scan

Wil je écht grondig te werk gaan door alle uitgaven eens goed onder elkaar te zetten? Vraag dan een gratis scan aan via onze website. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om de besparingsmogelijkheden te onderzoeken. Ook in 2022 komen er weer interessante inkoopafspraken met grote en kleinere leveranciers. Met ongeveer 1.500 leden kan ook jij wellicht binnenkort genieten van extra inkoopvoordeel. Vraag de gratis scan aan via info@horinko.nl

Fijne jaarwisseling!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om al onze opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in Horinko. We wensen je dan ook een fijne jaarwisseling en veel succes voor het nieuwe jaar. Ben je nog geen klant bij Horinko, ook dan wensen wij je een goede start van 2022, waarin we je graag hopen te begroeten.