Fleur de Café biedt private label

Fleur de Café biedt private label

Fleur de Café biedt Private Label

Ben je op zoek naar een private label thee? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van jouw eigen smaak, jouw eigen theemelanges en jouw eigen merk thee. Kies zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee naar jouw wens!

Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Daardoor is het mogelijk om bij afname vanaf 10 kilo verschillende private label theesoorten theemelanges te creëren. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. Hierdoor krijg je een prachtige zelf samengestelde theemelanges die je als private label thee kunt verkopen.

Private label thee: de mogelijkheden

Of het nu gaat om een pure theesmaak of theemelanges met verschillende ingrediënten. Wij maken samen met jou een prachtige losse thee die je als private label thee kunt verkopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als groothandel in horeca thee kunnen wij ook adviseren in trends en ontwikkelingen op het gebied van theesoorten en theesmaken. Bovendien denken wij ook graag met je mee over de verpakkingsmogelijkheden.

  • theemelanges of puur
  • vanaf 10 kilo
  • verpakkingsmateriaal: kraft, wit of zwart

Meer informatie over Private Label thee?

Neem contact op via uw vaste contactpersoon bij Fleur de Café. Hulp nodig? Laat het ons gerust weten waar wij u bij kunnen ondersteunen.