Wil je dat jouw gasten het naar hun zin hebben? En wil je zelf grip hebben op het resultaat en de kosten? Dan heb je soms behoefte aan iemand om mee te sparren. Aan iemand die je markt kent. Countus helpt jou als recreatie- en horecaondernemer niet alleen met je administratie, maar ook met het maken van strategische keuzes.

Trends
Als ondernemer in de recreatie en horeca heb je te maken met een veeleisende consument. Deze consument is op zoek naar meer luxe en gemak. Bovendien verandert de vraag naar andere – vaak branchevreemde – aanbieder.

Tel daar de opkomst van online aanbieders, het toenemend gebruik van vergelijkingssites en de invloed van social media bij op. Dan is de enige conclusie dat je creatief moet zijn én blijven.

Hulp bij strategische keuzes
Als horeca- of recreatieondernemer heb je heel wat vragen die je bezighouden. Bij Countus helpen je graag met je (salaris)administratie, financieringsoplossingen en mogelijkheden om je rendement te verbeteren. We hebben hiervoor zelfs een speciaal expertiseteam opgericht.

Onze recreatie-en horecaspecialisten hebben veel ervaring met jouw branche en denken graag strategisch met je mee. Van vragen over de menukaart tot bijbouwen van nieuwe accommodaties, personeelsvraagstukken tot liquiditeitsplanning, van bedrijfsplan tot projecten voor duurzaamheid. Wij staan voor je klaar.

HISWA RECRON TOP Supplier
Countus is TOP Supplier van HISWA RECRON. Dat houdt in dat wij door HISWA RECRON zijn erkend als adviseurs van diensten die direct gerelateerd zijn aan de leisure, recreatie en watersportsector en die daar hun voordeel mee doen.

Horinko en Highland Purchasing
Sinds mei 2023 heeft Countus een partnerschap met horeca en recreatie-inkooporganisatie Horinko. Horinko is een onafhankelijke inkooporganisatie die zich richt op het managen van collectieve inkoopactiviteiten ten behoeve van haar deelnemers (van Horinko én zusterorganisatie Highland Purchasing). Aan deze deelnemers van de inkooporganisatie zal Horinko diensten van Countus aanbieden. Dit zijn diensten zoals fiscaal en juridisch advies, financieren & subsidies en het uitvoeren van administratieve zaken.

          

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als specialist in de vrije tijd / recreatie & horeca kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.